Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

A hétvégén: darts, bál, dőrejárás, kosárlabda és koncert

2020. feb. 21

Hétvégi programokból ez alkalommal sincs hiány, lássuk, mi vár ránk!
Ma, azaz pénteken, február 21-én rajtol az x-bionic® sphere sport- és szabadidős központban a Darts Slovak Open, amely a legnagyobb darts-bajnokság az országban. Igazi nagyágyúk is felállnak a céltáblához, a versenyre ez alkalommal is több százan neveztek be. A rendezvény vasárnapig tart.
Ugyancsak ma, 19.00 órától zajlik a kultúrház nagytermében a hagyományos Sportbál, amelyen a talpalávalót a dunaszerdahelyi Black & White duó szolgáltatja.
Szombaton, február 22-én 9.00 óra körül kezdődik Tejfaluban a szintén hagyományos dőrejárás, amelyet már 144. alkalommal rendeznek meg. A hagyományt két világháború és egyéb sorscsapások sem voltak képesek megszakítani, jelenleg az önkéntes tűzoltók tartják életben.
Az SKK Somorja – Dubček Bratislava női extraligás kosárlabda-mérkőzésnek ad otthont szombaton, 18.00 órától a Samaria Sportközpont. A szervezők kérése továbbra is az, hogy minél nagyobb számban jöjjenek el buzdítani csapatunkat a megérdemelt győzelemre.
A gyerekek kedvence, Hanička és Murko ad koncertet vasárnap, február 23-án 16.00 órától a kultúrházban. A duó 2020-as koncertturnéja jól ismert dalokkal és sok meglepetéssel várja a kicsiket és nagyokat.
Mindenkinek kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást kívánunk!