Gyorsasági maraton 2017 – Somorján és a 63-ason is mérik a sebességet!

19. ápr 2017.

Ma reggel rajtolt a rendőrség Gyorsasági maraton 2017 elnevezésű megelőzési akciója, amely során városunkban, a Gútori és a Csölösztői úton, Királyfián két helyszínen, valamint az I/63-as út Somorja és Pozsony közti szakaszán is 24 órában fogják mérni a sebességet.

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő akció előkészítő szakaszában, április 3-a és 9-e között a rendőrség háromszáznál több javaslatot kapott a lakosságtól a fokozott megfigyelés alatt tartandó útszakaszokra vonatkozóan. Tágabb térségünkben az Annamajor (Miloslavov) és a Vörösmajor (Hviezdoslavov), a Csölle (Rovinka) és a Dénesd (Dunajská Lužná) közti útszakaszokon, illetve Bősön, Felsőpatonyban, valamint a dunaszerdahelyi Reptér és Szabó Gyula utcákban kell majd rendőri jelenléttel számolni. Jóllehet balesetmegelőzési akcióról van szó, a súlyosabb szabálysértések esetében a rendőrség helyszíni bírságokat is kiszab.

 

A mérések helyszíneinek teljes listája itt érhető el:

http://www.minv.sk/?tlacove-spravy&sprava=rychlostny-maraton-2017-policia-bude-kontrolovat-dodrziavanie-povolenej-rychlosti-na-usekoch-ktore-ste-jej-navrhli

 

Forrás: az SZK Országos Rendőrkapitánysága

Fotó: nassenec.sme.sk