Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Hétvégén: évzáró, kosárlabda, koncert, családi vasárnap

24. jan 2020.

Figyelem, rajtol a hétvége! Lássuk, mi minden férhet bele az előttünk álló napokba.
A Szlovák Vöröskereszt helyi alapszervezetének évzáró taggyűlése zajlik szombaton, 2020. január 25-én, 15.00 órától a Városi Művelődési Központban. A szervezet mögött ismét mozgalmas év áll, várhatóan a taggyűlésen kerül sor a legaktívabb tagok kitüntetésére is.
Az SKK Somorja – BK ŠKP 08 Besztercebánya női extraligás kosárlabda-mérkőzésnek ad otthont szintén szombaton, 18.00 órától a Samaria Sportközpont. Kérjük a kosárlabda szerelmeseit, hogy minél nagyobb számban jöjjenek el buzdítani csapatunkat a megérdemelt győzelemre.
Az idei első Deja Vu klubest zajlik szombat este 20.00 órától a Moziban. A zenekar vendége ez alkalommal Mezei Ati énekes, aki már három hanghordozóval örvendeztette meg lelkes rajongótáborát. Közösségi oldalán üzeni: mindenkit sok szeretettel vár szombaton este a Moziba!
Családi vasárnapra invitál 2020. január 26-án az x-bionic® sphere sport- és szabadidő-központ. A 10.00 órára meghirdetett rendezvény családi fürdőzéssel rajtol, ebéddel folytatódik, majd a Tuli® Cinema moziban a Mancs Őrjárat 2 / Labková Patrola 2 című animált filmet vetítik.
Mindenkinek kellemes pihenést, jó szórakozást kívánunk!