Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Nyerjünk Žihadielko-játszóteret! Somorja is beszáll az internetes versenybe

11. jan 2018.

Városunk is részt vesz a Lidl által meghirdetett, Žihadielko-játszótér létesítéséért folyó internetes versenybe, melynek köszönhetően 2016-ban és 2017-ben országosan összességében 20 ilyen játszótér létesült, mintegy 1 740 00 € értékben. A Žihadielko megmozgatta szinte az egész országot, olvasható a projekt weboldalán; az elkövetkező hetekben Somorja lakosai is leadhatják szavazataikat egy korszerű, 87 000 € értékű játszótér megéppítésére.
Az internetes szavazás a www.zihadielko.lidl.sk honlapon 2015. január 15-én, 9:00 órakor rajtol és 2018. február 28-án, 23:59:59 órakor ér véget.
Az esélyegyenlőség elveinek biztosítása végett a verseny kiírója a településeket a lakosság lélekszáma öt kategóriába sorolta. Minden kategóriában két győztest hirdetnek majd, ami országos szinten tíz új játszótér létesítését jelenti. A szavazásba minden olyan, 18. életévét betöltött személy bekapcsolódhat (az ennél fiatalabbak a törvényes képviselőjük beleegyezésével), aki a szabályzatban feltüntetett módon regisztrál, illetve jóváhagyását adja a Lidl számára személyes adatai feldolgozásához. A felhasználó a sikeres regisztrációt követően e-mail címével vagy Facebook-fiókjával jelentkezhet be, majd adhatja le szavazatát. A versenyszabályzat bónusz-szavazatok leadását is lehetővé teszi, ezt egy játék sikeres teljesítéséhez köti.

A városok által begyűjtött érvényes szavazatok reális időben lesznek követhetők a verseny honlapján, a végleges eredmények legkésőbb március közepén lesznek közzétéve.
Részletes információkért keresse fel a www.zihadielko.lidl.sk honlapot.

Forrás és fotó: zihadielko.lidl.sk