Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Zajos hétvégénk lesz!

2020. feb. 14

Ismét mozgalmasnak és zajosnak ígérkezik a hétvége; lássuk, mi mindent tartogat!
Farsangi tűzoltóbál zajlik a gimnázium aulájában pénteken, február 14-én, 19.00 órától, amelyen a Somorjai Önkéntes Tűzoltó Testület fúvószenekara is fellép.
Szintén pénteken este 19.00 órától kezdődik a Moziban a táncház Kiscsipással és zenekarával. Oktatók: Görcs Tamás és Kukucs Eszter, közreműködik a Csali zenekar.
A sűrű erdő közepén élő életigenlő malacról, Ildikóról, és cseppet sem életigenlő barátjáról, Sándorról, a varjúról szól a Vaskakas Bábszínház: A kismalac meg a farkasok című meséje, amelyet szombaton, február 15-én, 10.00 órától mutatnak be a Városi Művelődési Központban.
Igazi csemegét tartogat az x-bionic® sphere sport- és szabadidő-központ a küzdősportok kedvelői számára. Szintén szombaton, február 15-én a nyolcszögletű aréna bajnokai adnak egymásnak találkát 18.00 órától az Oktagon Prime MMA bemutató és bajnoki mérkőzés során.
Szombat este 19.00 órától ismét mulatságtól lesz hangos a kultúrház színházterme, amely a Híd Vegyeskar álarcosbáljának ad otthont.
Fél utcával arrébb, a Sup-Sup zenés klubban február 15-én, 20.30 órakor kezdődik a Valentin-napi buli, amelyen a zenét Rigó Sanyi és Rigó Mónika szolgáltatja.
Mindenkinek kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást kívánunk a hétvégére!