Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

2015. jún. 16

Tisztelt lakosság,

a Somorjai Tűzoltózenekar megalakulásának 140. évfordulója alkalmából 2 napos ünnepi rendezvénysorozat zajlik a Fő utcán június 19-től, amely az „Így Oltottak Tüzet Elődeink” nevet viseli.

A nagyszabású bemutatók bebiztosítása érdekében elengedhetetlenül szükséges a Fő utca – Kolostor utca valamint a Fő utca egy szakaszának (Koronától a városházáig) ideiglenes lezárása az alábbi időpontban: június 19 (péntek) 8,00-tól június 20 (szombat) 15,00-ig.

Ezúton kérjük szíves türelmüket és megértésüket!

A mellékelt szituációs rajz ábrázolja az ideiglenes forgalmi korlátozásokat, amelyet a Dunaszerdahelyi Közlekedésrendészet is jóváhagyott. Behajtás a Fő utca lezárt részeire csak az ott lakóknak illetve az üzletek áruszállítóinak lesz megengedve. Kihajtás a Fő utca 54-60 előtt található parkolóból a posta előtt lezárt útszakasz megnyitásával a Fő utcán keresztül a Szél utcára lesz lehetséges.

A Kolostor utca lezárt szakaszán ez alatt a két nap alatt mindkét oldalon lehetővé lesz téve a parkolás. A hazaiaknak és a rendezvény látogatóinak a következő parkolókat ajánljuk használni: az autóbuszmegállónál, a Tornyos étteremnél, a kultúrház épületénél és a Jednota Coop üzletnél.

Tisztelettel kérjük szíves megértésüket! Köszönjük!

Somorja Város  

Download (PDF, 221KB)