Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Linka Tibor: nagyon jó a somorjai felkészülés, már a 2018-as évre gondol

27. dec 2017.

Linka Tibor kajakozónk a 2017-es évben is folytatta az éremszerzést. Az Európa-bajnokságról egy ezüsttel és bronzzal tért haza. Ugyan a somorjai sportgálán most nem jutott neki ,,szerep“, de ennek ellenére jelenlétével megtisztelte városunk nagy sportkedvelő családját.

,,Milyen volt számomra a 2017-es év? Úgy mondják, hogy az olimpia utáni év egy kicsit gyengébb. Ha minden összevetek, akkor nem volt rossz. Igaz, hogy világbajnokságon nem sikerült az éremszerzés, de a 4. és az 5. hely sem szégyen. Az EB-ről egy ezüsttel és egy bronzzal tértünk haza. Volt már eredményesebb évem is, de a 2017-es legyen a legrosszabb,“ mosolygott Tibcsi.

Az olimpiai résztvevőnk Vass Géza és Tesárik Marián vezetésével a somorjai csoporttal készül az új évre. ,,Jól megy felkészülés, keményen dolgozunk. A célok 2018-as évre? Nem tervezünk hosszú távra. Jelenleg az első tavaszi válogató van szemünk előtt. Az ott elért eredmények alapján megyünk tovább. Ekkor fog eldőlni, milyen számokban fogok indulni 2018-ban,“ zárta le Linka Tibor.