Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Az STK focistái: Cél a feljutás

2016. márc. 04

Több mint háromhónapos szünet után a hét végén elkezdődik a harmadosztályú labdarúgó-liga tavaszi idénye. A somorjai STK az utolsó forduló után bajnoki címet szeretne ünnepelni.

A téli szünetben több változás történt a csapatunkban. Távozott nyolc játékos, érkezett tíz focista. Tovább folytatódik az együttműködés a brazil Fluminense csapatával.

Az STK-nak Mike Keeney személyében új edzője van. ,,Úgy érzem a hat hét alatt jól felkészültünk a tavaszi idényre. Ugyan az edzőmeccseken különböző eredményeket értünk el, de legfontosabb az volt, hogy kipróbáljuk, felmérjük a focistákat teljesítményeit. Célunk a tavaszi idényre? Mi is azok a csapatok közé szeretnénk tartozik, amelyek a feljutásért fognak harcolni. Minden meccsre úgy fogunk pályára lépni, hogy győzni akarunk,” mondta az STK edzője Mike Keeney.

Változások a klubban:

Érkeztek: Hutta (Szered), Čemba (Weiden am See/Ausztria), Ágh (DAC), Sedlák (Lozorno),  Alexandre, Levi, Jonathan, Leonel, Lucas Carvalho, Jose Lucas (mind Fluminense/Brazília).

Távoztak: Mikuš (Vágsellye), Medgyes (Nyárasd), Stiffter (Nagymagyar), Pinte, Cighard (Syrianska IF Kerburan/svéd 4.liga), Michel, Thiago, Joao Vitor (Fluminense).

Az STK tavaszi hazai programja:

Március 19: Somorja – Komárom

Áprílis 2: Somorja – Érsekújvár

Áprílis 16: Somorja – Galánta

Áprílis 30: Somorja – Nagymegyer

Május 21: Somorja – Nagytapolcsány

Június 4: Somorja – Privigye

Június 11: Somorja – Puhó

 

Megszakítás