Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

A triatlon nagyágyúi készek a holnapi rajtra

2017. jún. 02

A városunkban zajló, nem hivatalos triatlon-világbajnokság előtti utolsó sajtótájékoztatójukat tartották ma délelőtt az x-bionic® sphere hotel- és rendezvényközpontban a triatlon nagyágyúi.
A Sebastian Kienle, Terenzo Bozzone, Michael Raelert, Lionel Sanders, Filip Šebo, Richard Varga, Richard Murray, Alistair Brownlee, Heather Wurtele, Rachel Klamer, Anja Beranek, Radka Vodičková, Annabel Luxford és Ellie Salthouse részvételével zajlott rendezvényen a versenyzők a felkészülési folyamatról, illetve a somorjai versenypálya specifikumairól is beszéltek. Többen hangsúlyozták: a síkvidéki, „szuperlapos” terepen az erő egyenletes beosztására kell majd leginkább odafigyelni. A versenyzők úgy érzik: az elmúlt napokban volt idejük kitapasztalni a pálya sajátosságait, és megfelelően felkészültek a holnapi, 9:00-ás (férfiak profi mezőnye) és 9:10-es (nők profi mezőnye) rajtra.
A verseny szervezői szerint az első versenyzők közvetlenül dél után érhetnek célba, a díjkiosztó ünnepség 19:00 és 21:30 óra közt zajlik.
A sajtótájékon Zibi Szlufcik, a Challenge Family rendezvénysorozat versenyigazgatója, Richard Ungerhofer, az x-bionic® sphere főmenedszere és Richard Belderok versenyigazgató.

Megszakítás