Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Még egyszer az áramkimaradásokról

2019. febr. 11

Somorja önkormányzata hivatalos honlapján folyamatosan tájékoztatja városunk lakosait a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató Rt. (Západoslovenská distribučná, a. s.) által bejelentett áramkimaradásokról. Mivel az ez év januárjának végén közétett, az elkövetkező napokban és hetekben esedékes áramkimaradásokkal kapcsolatosan az érintett utcák és városrészek lakosainak egy része kételyeinek adott hangot, kikértük az érintett vállalat hivatalos álláspontját. Michaela Dobošová szóvivő az alábbi állásfoglalást juttatta el hozzánk:
„A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató Rt. köteles gondoskodni az áramelosztó hálózat folyamatos karbantartásáról és felújításáról. Még ha folyamatosan nő is azon karbantartási munkák aránya, amelyeket munkatársaink feszültség alatt lévő berendezéseken végezhetnek el, a munkálatok egy részének elvégzéséhez mindenképp áramtalanítani kell ezeket. Somorján az elkövetkező napokban konkrétan a transzformátor-állomások revíziója zajlik, amihez mindenképp szüneteltetnünk kell az áramellátást. A munkálatok célja az áramszolgáltatás színvonalának növelése és a meghibásodás miatt keletkező kiesések számának csökkentése. Biztosítani szeretnénk ügyfeleinket, hogy csak a feltétlenül szükséges időtartamra kapcsoljuk le az áramot. Az aktuális áramkimaradásokról vállaltunk honlapján is tájékoztatást nyújtunk.”

Az elkövetkező napokban és hetekben várható áramkimaradásokról városunk honlapjának Hivatalos közlemények szekciójában is tájékozódhatnak.
Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Illusztrációs felvétel: mypezinok.sme.sk

Megszakítás