Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Linka Tibi: a VB címem a somorjaiaké

2015. aug. 24

Felejthetetelen pillanatokat éltek át hétfőn este a somorjai szurkolók a csőlösztői csónakháznál. Sorfalat álltak, tapsoltak, és a hangszórókból dübörgött a győzteseknek szóló We are the Champions dal. És besétáltak a kapun a világbajnok K4-es egység két tagja: Denis Myšák és a somorjai Linka Tibi.

,,Hihetetlen, fantasztikus. Nem találom a szavakat. Ezek az emberek miattunk voltak itt, nekünk tapsoltak. Bevallom: meg voltam hatódva,“ mondta Linka Tibi, amikor meglátta a rengeteg embert.

,,Lassan kezdem felfogni, mit értünk el. Nagy öröm hogy ilyen fiatalon, rengetek olimpiai érmes közül mi lettünk a legjobbak. Mire gondoltam, amikor beértünk a célba? Hogy minnél korábban el tudja dobni az evezőt, hogy fel tudjam emelni a kezemet,“ mosolygott Tibor.

,,Az egységünk titka az lehet, hogy ötvöződött a tapasztaltság és a fiatalos rámenőség és robbanékonyság. Nagyon egymásra találtunk,“ folytatta városunk hőse, akit kellemesen meglepett Milánóban a somorjai fanklub. ,,Nem csak hangosak voltak, hanem gyönyörű plakátot is készítettek. Köszönök mindent. Köszönöm mindenkinek. De főleg az édesanyámnak. Nélküle nem jutotottam volna el eddig. És kinek ajánlom az aranyérmet? Minden Somorjainak,“ zárta le Linka Tibi.

Az ünnepségen megjelent városunk polgármestere Bárods Gábor is. ,,Azt kívánom, hogy jövőre az olimpia után ismét találkozzunk, ismét legyen okunk ünnepelni a szlovák K4 sikerét,“ mondta Bárdos Gábor.

 

IMG_1218 IMG_1214 IMG_1202 IMG_1209 IMG_1202 IMG_1182 IMG_1179 IMG_1224 IMG_1221

Megszakítás