Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

A városi rendőrség krónikájából

2018. febr. 23

2018. február 7-én, 20:57-kor a Lovagló utcába riasztották a Somorjai Városi Rendőrség munkatársait, ahol ismeretlen férfi hevert az úttesten. A helyszíni vizsgálat megállapította, hogy a férfi erős alkoholos befolyásoltság állapotában van. A városi rendőrök talpra segítették, majd hazakísérték. Néhány órával később, 23:05-kor egy szintén erősen ittas, a Szél utcában található padok egyikén fekvő férfit próbáltak igazoltatni. Mint kiderült, a férfi hajléktalan. A városi rendőrök a helyszín elhagyására szólították fel, aminek eleget tett.
Pénteken, 2018. február 9-én 17:00-kor a városi rendőrség ügyeletéről a Gazdasoron található Szolgáltatások Házához küldték ki a járőröket, mivel bejelentés érkezett, hogy a fodrászat közelében fiatalkorú személyek ismeretlen, vélhetően bódító hatású szert fogyasztanak. A helyszínre érve a városi rendőrök megállapították a személyazonosságukat, miközben kiderült, hogy egyikük még fiatalkorú. Ez okból kihívták a helyszínre az apját, akit tájékoztattak a fia tevékenységéről.
Szintén a Szolgáltatások Házához, de ez alkalommal a kávézóhoz riasztották egy nappal később, 2018. február 10-én, 21:18-kor a városi rendőröket. A bejelentés szerint a kávézó kirakatát egy, alkohol vagy más bódító szer hatása alatt álló férfi akarta bezúzni egy állványostól kitépett vagy letört közlekedési táblával. Amint észrevette a helyszínre tartó városi rendőröket, a táblát eldobva a piactér felé próbált menekülni. A városi rendőrség munkatárai feltartóztatták, majd igazoltatni próbálták, de nem voltak nála az okmányai. Időközben a helyszínre érkeztek az állami rendőrség munkatársai, akik átvették az ügyet. A szemmel láthatóan ittas állapotban lévő férfi beismerte tettét, a helyéről eltávolított közlekedési táblát a városi rendőrök lefoglalták.
2018. február 15-én, éjjeli 2:30-kor a Pozsonyi úti ÖMV töltőállomáshoz riasztották a városi rendőröket, ahol egy erősen ittas állapotban lévő, bevizelt személy zaklatta a töltőállomás személyzetét és vendégeit. A városi rendőrség munkatársai igazoltatták az illetőt, majd a helyszín elhagyására szólították fel, aminek eleget tett.

Forrás: Somorjai Városi Rendőrség

Megszakítás