Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Prebieha výmena elektrických vedení

2018. júl. 06

V okolí bývalej synagógy sa v týchto dňoch začali práce zamerané na výmenu vzdušných elektrických vedení na podzemné. Aktivity prebiehajúce v spomínanej časti mesta sú súčasťou rozsiahlych rekonštrukčných prác, ktoré budú na niektorých úsekoch Kováčskej, Cintorínskej, Veternej, Hrnčiarskej a Hlavnej ulice, Bratislavskej cesty a Gazdovského radu realizované Západoslovenskou distribučnou a. s. do konca leta.
Podľa plánov bude zahájená Západoslovenskou vodárenskou spoločnosťou a. s. začiatkom budúceho týždňa, 9. júla 2018 výmena starých potrubí verejného vodovodu na Gazdovskom rade. Nakoľko týmito prácami budú dotknuté aj časti miestnych komunikácií, treba počítať s uzávierkami niektorých ciest a s obmedzením dopravy. Na Gazdovskom rade prebieha aj výmena teplovodného potrubia.
Spomínané práce sú realizované na základe plánov a v súlade s harmonogramom vyššie uvedených spoločností; ich cieľom je skvalitnenie služieb. Modernizácia inžinierskych sietí zvýši aj hodnotu nehnuteľností v našom meste.

Skip to content