Mesto Šamorín - Somorja Város
Menu

Samospráva hľadá nového mestského policajta

2020. feb. 03

Mesto Šamorín v súlade § 5 zákona NR SR č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších zmien a doplnkov vyhlasuje výberové konanie na obsadenie funkcie príslušník Mestskej polície.

Podmienky účasti výberového konania:
ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou,
znalosť práce s PC (Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet),
spôsobilosť  na právne úkony v plnom rozsahu,
vek minimálne 21 rokov,
dobrý zdravotný, psychický a fyzický stav,
znalosť slovenského jayzka slovom a písmom,
znalosť maďarského a ďalšieho  cudzieho jazyka je výhodou,
morálna bezúhonnosť,
vodičské oprávnenie skupiny  „B“.

Prihlášku obsahujúcu písomný súhlas s použitím osobných údajov pre potreby výberového konania, profesijný životopis, overené kópie dokladov o vzdelaní, výpis z registra trestov /nie starší ako 3 mesiace/ je potrebné doručiť do 24. februára 2020 do 12.00 hod. na adresu: Mestský úrad, Hlavná 37, 931 01 Šamorín.
Obálku označte s nápisom “Výberové konanie – príslušník  Mestskej polície v Šamoríne“.

Poskytnuté osobné údaje sa použijú len za účelom výberového konania a ich spracovanie je nevyhnutné na vykonanie úkonov pred uzatvorením zmluvy. Osobné údaje uvedené budú poskytnuté členom výberovej komisie a zamestnancom, ktorí sa zúčastnia na jeho príprave. Neuskutoční sa prenos osobných údajov do tretích krajín. Osobné údaje získané na účel výberového konania budú uchovávané počas trvania výberového konania a ďalšie 3 mesiace po jeho ukončení; po skončení doby uchovávania budú tieto osobné údaje zlikvidované alebo (v prípade uzavretia pracovnej alebo obdobnej zmluvy) budú využívané na pracovnoprávne účely. Viac informácii o ochrane osobných údajov nájdete tu.

Skip to content